Persondata politik

Introduktion

I denne cookie- og privatlivspolitik forklares hvordan afdelingsbestyrelsen ("vi" eller "os") behandler og sikrer dine data. Vi er rimelig fornuftige, så du kan være helt tryg.


Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til statistik. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Læs hvordan vi behandler personoplysninger om dig. Det kan være, når du benytter vores hjemmeside eller i øvrigt har kontakt med os.


Formålet med behandlingen af dine oplysninger er overordnet set at besvare dine henvendelser, booking af beboerlokalet eller når du tilmelder dig til sociale arrangementer. 


Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål angående vores behandling af personoplysninger.

 

Følgende typer oplysninger kan indsamles og gemmes til administrative, servicerelaterede og/eller juridiske formål:

 

  • Personlige oplysninger såsom navne, adresse, e-mail adresse, telefonnumre.

 

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik, målrette annoncer og få websitet til at fungere optimalt. Cookies indeholder ikke skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:


  • Google

 

Hjemmeside

Når du besøger vores hjemmeside(r) registreres dit besøg, herunder oplysninger om din IP-adresse, din browsertype, dit besøgstidspunkt, hvilke sider du har været inde på etc. Vi bruger oplysningerne til løbende at forbedre funktionaliteten og brugeroplevelsen på vores hjemmeside (r).

IP-adresser kan betragtes som personhenførbare, da det er muligt at søge information frem om en bruger via deres IP. Det gør vi ikke, vi tracker kun anonyme brugere.

 

CPR-nummer og telefonnummer

Vi vil sjældent bede dig om dit CPR-nr., med mindre vi ikke kan finde dig i systemerne, som KAB stiller til rådighed for os.

Dit mobilnummer beder dig altid om, så vi kan i komme i kontakt med dig, hvis det ikke virker med skriftlig kommunikation.

 

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os. 

Dine rettigheder:

 

  • Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

 

  • Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

 

  • I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

 

  • Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

 

  • Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.

 

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk

 

Kontaktoplysninger

I det omfang du har spørgsmål til ovenstående eller dine rettigheder i henhold til databeskyttelseslovgivningen, har du altid mulighed for at kontakte os. Se kontakt oplysninger her!

 

Klageadgang

Datatilsynet er den myndighed, der i sidste ende kan vurdere, om dine persondata behandles lovligt - fx som led i en klagesag. Datatilsynets kontaktoplysninger er:


Borgergade 28, 5., 1300 København K.

Telefon 33 19 32 00

E-mail: dt@datatilsynet.dk

Se også www.datatilsynet.dk/kontakt

 

Copyright © Brumleby - All Rights Reserved www.brumleby.dk

Denne side benytter cookies. Læs mere

Læs mere
Godkend